Дата: 01.07.2023

Інсталяція ламінатора KOMFI AMIGA 36А в "Копір-Центр Україна"

28 червня 2023 року на одному з виробничих майданчиків компанії "Копір-Центр Україна" у місті Ужгород спеціалістами компанії "Поліграфічні Системи" введено в експлуатацію автоматичний ламінатор KOMFI AMIGA 36А.

Компактний автоматичний ламінатор AMIGA 36А чеського виробника KOMFI, призначений для ламінування середніх тиражів формату B3. Є надійним рішенням не тільки для промислового ламінування цифрових відбитків, але також дозволяє виконувати невеликі замовлення «на вимогу». AMIGA 36А є професійним обладнанням та сприяє досягненню відмінних результатів при гранично простому обслуговуванні. Можливість точного регулювання швидкості та температури ламінації дозволяє використовувати ламінатор для випуску різних тиражів продукції з однаково високою якістю, а також вибирати оптимальний температурно-швидкісний режим роботи з оригіналами, виконаними на різних видах паперів або картонів з використанням будь-яких технологій друку. Наявність пневматичної системи управління притиском робочих та розділових валів дає можливість працювати з паперами різної щільності (115 - 350 г/кв.м.) та використовувати спеціалізовані ламінаційні плівки.

Особливості та переваги ламінатора KOMFI AMIGA 36А:

  • професійна якість ламінування при великій кількості малих замовлень
  • автоматичний самонаклад листів з головкою самонакладу Komfi, запатентованим винаходом виробника, гарантує стабільне завантаження аркушів
  • ламінуючий циліндр, що нагрівається інфрачервоним випромінювачем з ПІД-регулятором
  • гумовий притискний вал
  • точне і стабільне нахльостування при будь-якій швидкості ламінування
  • графічний сенсорний дисплей забезпечує комфортне керування машиною
  • можливість роботи з будь-якою звичайною ламінаційною плівкою та плівкою для ламінування цифрових відбитків
  • поточний автоматичний контроль всього процесу ламінування (завантаження, температура, тиск повітря, відділення тощо) для досягнення 100% якості продукції

Значний досвід фахівців нашої компанії у сфері продажів, інсталяцій та технічної підтримки даного обладнання, а також авторитетність продукції цієї всесвітньо відомої марки – чудовий фундамент для подальшого зміцнення позицій техніки KOMFI на українському поліграфічному ринку.

Дякуємо компанії "Копір-Центр Україна" за довіру до європейської якості KOMFI та вибір ламінатора AMIGA 36А, що дозволить їм ще професійніше виконувати оздоблювальні ламінаційні роботи та реалізовувати індивідуальні рішення, які відповідають будь-яким індивідуальним потребам клієнтів.

Компанія «Поліграфічні системи» є ексклюзивним постачальником промислових аркушевих ламінаторів, лакувальних машин та устаткування для друку на корінцях, торцях, книжках та книжкових обрізах KOMFI в Україні з 2002 року.

KOMFI spol. s.r.o. – сучасна та успішна чеська компанія, орієнтована насамперед на розробку, дизайн та виробництво машин, інструментів та обладнання для електромеханічної індустрії в поліграфічній галузі. В даний час компанія налічує близько 200 співробітників у 4 виробничих цехах, що мають високоякісну технічну та технологічну базу з багаторічним досвідом проектування та розробки вузько цільових машин для поліграфії. KOMFI – провідний виробник техніки для ламінування в Європі.

Компанія Копір-Центр Україна" спеціалізується на терміновій поліграфії. Офіси- друкарні є в містах: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Ужгород. Виробниче обладнання дозволяє втілити найсміливіші ідеї замовників в будь-якій продукції: широкоформатний друк, оперативна поліграфія, поліграфія для бізнесу, рекламна продукція, упаковка, реклама на автотранспорті, календарі або зовнішня реклама. "Копір-Центр Україна" цінує свою репутацію та час клієнтів, саме тому інвестує у розвиток власного виробництва, купуючи сучасне і якісне поліграфічне обладнання.