Дата: 28.11.2023

З прийдешніми святами від «Поліграфічних систем» вітання - вам обладнання зі знижкою придбання!

  • Головна
  • Новини та акції
  • З прийдешніми святами від «Поліграфічних систем» вітання - вам обладнання зі знижкою придбання!

Дорогі друзі, колеги та партнери!

Наша компанія «Поліграфічні системи» працює на українському ринку майже чверть століття. Ми імпортуємо в Україну обладнання та витратні матеріали від багатьох всесвітньо відомих у поліграфічній галузі виробників, джерело для ознайомлення: http://printsys.com.ua/


У цьому дописі хотіли б розповісти про підтримку двох наших давніх та надійних партнерів: про англійську компанію DUPLO INTERNATIONAL(Дупло інтернешнл) та про чеську компанію KOMFI (Комфі):


І ось чому, – обидва виробники, не дивлячись на складні економічні обставини у світі та ситуацію в Україні, зокрема, запропонували спеціальні пропозиції українським виробникам поліграфічної продукції під час війни – знижки на обладнання до 30%!
Контактуйте з нами, і ми розповімо всі деталі.

Вітаємо всіх з прийдешніми святами, бажаємо миру і добра і щиро сподіваємося, що Святий Миколай виконає всі ваші мрії своєчасно і в повному обсязі. Колектив нашої компанії вже написав йому листа, з одним єдиним побажанням: нехай пуйло здохне вже в цьому році, а рашисти щезнуть з нашої землі. Переможного мирного неба нам усім!

Користуючись нагодою, повідомляємо, що на складі «Поліграфічних Систем» завжди є в наявності витратні матеріали для додрукарських та друкарських процесів: фарби, лаки та допоміжні матеріали; для післядрукарської обробки: клеї та плівка для ламінування цифрових відбитків, ножі та марзани, тобто все, що необхідно для офсетної друкарні та/або центру оперативного друку для створення справжніх творів поліграфічного мистецтва.


З повагою, компанія «Поліграфічні Системи»