Дата: 17.03.2023

Очищувачі повітря з унікальною технологією фільтрації від IDEAL по привабливій ціні та зі складу в Києві

  • Головна
  • Новини та акції
  • Очищувачі повітря з унікальною технологією фільтрації від IDEAL по привабливій ціні та зі складу в Києві

Війна триває, ворог вже більше року «кошмарить» українців ракетними обстрілами, змушуючи багато часу проводити в укриттях, підвалах, бомбосховищах. В цей надскладний час важко піклуватися про себе та відповідально ставитися до збереження власного здоров’я та життя. Але, не дивлячись на труднощі, ми все ж звикли використовувати для пиття тільки артезіанську або очищену воду, а для харчування – здорову їжу. Окрім правильних води і їжі, людині для здорового функціонування організму потрібне ще чисте повітря, збереження якості якого в укриттях та бомбосховищах просто є недосяжним.

Компанія «Поліграфічні системи» пропонує вам інструмент для вирішення питання чистого повітря, а саме німецькі очищувачі повітря з унікальною технологією фільтрації від IDEAL – інтелектуальним фільтром 360 (HEPA + вугільний), призначеними для повітро-очищення приміщень площею 30/60/80 квадратних метрів в залежності від обраної моделі відповідно: IDEAL AP30 Pro, IDEAL AP60 Pro, IDEAL AP80 Pro.

Очищувачі повітря IDEAL, завдяки багатоступінчастій фільтрації, ефективно видаляють та затримують в собі дрібні пилові частинки (від 0,3 мікрона): порошки, волокна, тверді частинки; алергени: шерсть свійських тварин, спори плісняви, пилку, пилових кліщів, і навіть при цьому очищає повітря від більшості шкідливих мікроорганізмів – потенційних патогенів: бактерій, вірусів, що наразі є дуже важливим, бо пандемія COVID-19 не закінчилася з початком повномасштабного вторгнення рашистів. Також, IDEAL-ьне очищення повітря є найкращим вибором проти запахів: кухні, тютюнового диму, запаху горіння та хімічних речовин: ЛОС-летючих органічних сполук, формальдегідів, толуолу, випарів від меблів, килимів, будівельних матеріалів. Вмонтований в очищувачі повітря IDEAL інтелект постійно реагує на забрудненість у приміщенні та відповідним чином змінює швидкість очищення повітря.

Відомо, що для людей, які страждають алергією, найкраще підходять очищувачі повітря з HEPA-фільтром, бо вони ефективно вловлюють дрібні частинки пилу, а найголовніше – квітковий пилок і інші алергени, а якщо ж у вас алергія на шерсть тварин, тоді очищувачі IDEAL з інтелектуальним фільтром 360 (HEPA + вугільний) саме для вас. Запропоновані пристрої характеризується своєю енергоефективністю та тихою роботою та поліпшують якість повітря та життя.

Аби подбати про здоров’я оточуючих у сховку: дітей, родини, близьких, сусідів та про власне здоров’я, вам стануть у нагоді – очищувачі повітря IDEAL по привабливій ціні та зі складу в Києві:

  • IDEAL AP30 Pro – 14 895 грн.
  • IDEAL AP60 Pro – 29 250 грн.
  • IDEAL AP80 Pro – 35 595 грн.


За додатковою інформацією звертайтесь до менеджера напрямів DUPLO&IDEAL Олени Дмитренко письмово E.Dmitrenko@printsys.com.ua